Fire And Stone Project Brief

The garden was designed to lead people out both into the space directly behind the house and also to rempt them further around the back part of the garden to enjoy a planted, softened space. At the rear is a seating area for reading or just enjoying a little shade from the sun.

Immediately behind the back of the house is a generous patio which can be used for seating in in the shade when the sun is low in the morning and the large in built seating area can be used at any time and has a fir pit in the middle so gatherings can continue through into the evening. The steps are lit to make the space safer when dark.

FireandStoneBrief.jpg

Fire and Stone

The Brief:

To create a far more accessible and usable modern garden to take into account the full size of the garden and create a large, family seating area that can be used throughout the the day and into the evening.

The Garden:

The garden was designed to lead people out both into the space directly behind the house and also to rempt them further around the back part of the garden to enjoy a planted, softened space. At the rear is a seating area for reading or just enjoying a little shade from the sun.

Immediately behind the back of the house is a generous patio which can be used for seating in in the shade when the sun is low in the morning and the large in built seating area can be used at any time and has a fir pit in the middle so gatherings can continue through into the evening. The steps are lit to make the space safer when dark.